ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Ομογένεια βοηθά άπορες οικογένειες στην Ελλάδα /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Ομογένεια βοηθά άπορες οικογένειες στην ΕλλάδαΤο ομογενειακό νεοσυσταθέν «Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης» παρέδωσε στις 25 και 26 Φεβρουαρίου βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 240 οικογένειες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στις 25 Φεβρουαρίου δόθηκαν 145 δέματα σε άπορα άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης. Η συσκευασία των τροφίμων έγινε από εθελόντριες του συλλόγου, ενώ η δημοτική Αστυνομία βοήθησε ώστε η διανομή να γίνει απρόσκοπτα και με τάξη.

Στις 26 Φεβρουαρίου, στο κοινοτικό κέντρο του Δήμου Περάματος, παρεδόθησαν 90 δέματα σε μια περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία. Στην Αθήνα και στο Πέραμα τα τρόφιμα δόθηκαν σε οικογένειες που πιστοποιημένα έχουν ανάγκη βοηθείας και είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα απόρων.

Το «Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης» ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη με σκοπό τη συμπαράσταση σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στη χώρα μας που μαστίζονται από την οικονομική κρίση και έχουν άμεσες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/310537/i-omogeneia-voitha-apores-oikogeneies-stin-ellada-/]No data
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |