ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Απεργούν σήμερα οι γιατροί της Αθήνας /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Απεργούν σήμερα οι γιατροί της ΑθήναςΣε 24ωρη απεργία και αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) σήμερα τους γιατρούς. Στις 10:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πανιατρική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.

«Ο εφαρμοστικός νόμος περιλαμβάνει ακρωτηριαστικές διατάξεις, που οδηγούν σε πλήρη ισοπέδωση τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους Έλληνες πολίτες» αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο ΙΣΑ καλεί τους γιατρούς να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων τής χώρας, στην πλατεία Συντάγματος, στις 6 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί και συναυλία διαμαρτυρίας με τον Μανώλη Μητσιά σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Η Ομοσπονδία νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), κάνει λόγο για «τερατώδεις ρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται στον εφαρμοστικό νόμο για την υγεία με τις οποίες καταργούνται 50 νοσοκομεία και περικόπτεται το ωρομίσθιο εφημέρευσης κατά 17%».

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/310585/apergoun-simera-oi-giatroi-tis-athinas/]No data
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |