ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Nissan Navara: Mε νέους εξελιγμένους κινητήρες Euro V /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Nissan Navara: Mε νέους εξελιγμένους κινητήρες Euro VΗ Nissan διαθέτει πλέον στην ελληνική αγορά το Νavara σε εκδόσεις που πληρούν τη νεώτερη οδηγία εκπομπών καυσαερίων Euro V.

Το Nissan Νavara Euro V εφοδιάζεται με κινητήρες ακόμα πιο σύγχρονους, λιγότερο ρυπογόνους και με μεγαλύτερη απόδοση. Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο μοντέλο, έχουν σαν αποτέλεσμα το Nissan Navara Euro V να έχει χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα αποτελεί η ελεύθερη κυκλοφορία του στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκπτωση και για το Nissan Navara Εuro V φθάνει έως και τα 2.700 ευρώ, ενώ η τελική του τιμή περιλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τα 24.140 ευρώ.

Την παραπάνω προσφορά για το μοντέλο Navara της Nissan, συμπληρώνει το προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα. Link:[http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=2&art_id=14119]No data
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |