ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο Master Chef Λαζάρου μαγειρεύει για φτωχούς /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο Master Chef Λαζάρου μαγειρεύει για φτωχούςΜαθήματα ανθρωπιάς δίνει ο Master Chef Λευτέρης Λαζάρου στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Κρατώντας χαμηλό προφίλ και χωρίς να ξεχνά ποτέ από πού ξεκίνησε, ο γνωστός chef δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, αφού κλείσει το εστιατόριό του πηγαίνει σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας και μοιράζει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

“Δε θεωρώ ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλώς ένα πιάτο φαΐ για μερικούς συνανθρώπους μας φτιάχνω. Δε θέλω να πάρει έκταση και ο λόγος είναι επειδή δε θέλω να… τρομάξω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ένα πιάτο φαγητό”, αποκάλυψε στην Εφημερίδα “Espresso” και πρόσθεσε: “Δεν έχει σημασία το πού. Το σημείο είναι διαφορετικό κάθε φορά. Άλλωστε δε θα ήθελα να δω κάμερες και φωτογράφους εκεί να απαθανατίζουν τις στιγμές”.

Τέλος, ο γνωστός μάγειρας εξομολογήθηκε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μαγειρεύει πιο συχνά για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. “Δε θα είχα πρόβλημα να μαγειρεύω πιο συχνά, κάποιες Κυριακές, σε ξενώνες. Θα κουβαλούσα και τα υλικά μου, είναι κάτι που συνηθίζεται στην Αμερική και την Αυστραλία, χρειάζεται απλώς μεθόδευση. Αν μου το πρότειναν ή το πρότειναν σε κάποιους συναδέλφους μου, σίγουρα θα το κάναμε μετά χαράς”, σημείωσε. Link:[http://ourlife.gr/permalink/permalink/10408.html]No data
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |