ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Βασιλειάδης: Η καλύτερη χρονιά μου /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Βασιλειάδης: Η καλύτερη χρονιά μου



Ενθουσιασμένος με την πορεία της Μπιλμπάο και απόλυτα ικανοποιημένος με τη δική του παρουσία δήλωσε ο Κώστας Βασιλειάδης στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου μέχρι τώρα, τόσο προσωπικά όσο κι επειδή η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Το στυλ παιχνιδιού της Μπιλμπάο με βοηθά να παίζω καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα αυτή και ξέρω πως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιωθώ σε κάποιους τομείς που δεν τα πηγαίνω τόσο καλά. Νιώθω πως η ομάδα με έχει ανάγκη και ο ρόλος μου είναι μεγαλύτερος από ποτέ στην Ευρωλίγκα. Γι’ αυτό είναι μια νέα εμπειρία για μένα η φετινή διοργάνωση. Θέλω να απολαύσω κάθε λεπτό στο παρκέ», τόνισε ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ.

Παράλληλα θυμήθηκε τη συμμετοχή του στο Final 4 του 2007 στην αθήνα. «Η Ευρωλίγκα είναι η καλύτερη διοργάνωση και το Final 4 η κορύφωσή της. Τότε είχαμε φτάσει με την Ουνικάχα για πρώτη φορά μέχρι εκεί. Χάσαμε στον ημιτελικό από την ΤΣΣΚΑ, που μαζί με τον Παναθηναϊκό ήταν οι καλύτερες ομάδες. Ήταν μια εμπειρία που θα θυμάμαι πάντα. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός, Διαμαντίδης εναντίον Παπαλουκά και 20.000 θεατές στις κερκίδες. Ήταν κάτι απίστευτο».

Πηγή: sport-fm.gr

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/307395/vasileiadis-i-kaluteri-hronia-mou/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |