ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο σκοτεινός θάλαμος /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο σκοτεινός θάλαμος



Την ταινία «Ο σκοτεινός θάλαμος» της Μαρία Βικτόρια Μένις από την Αργεντινή προβάλλει απόψε το Ινστιτούτο Θερβάντες στο πλαίσιο του κινηματογραφικού κύκλου «Από τον Ισημερινό στην Αργεντινή». Η ταινία προβάλλεται στις 18:30 και στις 20:15 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες της αθήνας, Μητροπόλεως 23, και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Υπόθεση

Σε μια κοινότητα της επαρχίας Έντρε Ρίος, στα τέλη του 19ου αιώνα γεννιέται ένα κοριτσάκι που κατά τη γνώμη της οικογενείας του είναι άσχημο. Η οικογένεια θεωρεί πως το κορίτσι μεγαλώνει άχαρα και πως εξελίσσεται σε μια ασήμαντη γυναίκα, σχεδόν αόρατη. Παρ’ ότι οι άλλοι την αγνοούν, εκείνη δεν παύει να βλέπει τον κόσμο που μας περιβάλλει με μεγάλο ενδιαφέρον προς εκείνες τις μικρές εκδηλώσεις ομορφιάς που διακρίνει κανείς μόνον αν σταθεί να παρατηρήσεις. Χρόνια αργότερα, ενώ η γυναίκα είναι πια παντρεμένη με παιδιά, φτάνει στο αγροτόσπιτό τους ένας γάλλος φωτογράφος, ο μοναδικός άνθρωπος που θ’ ανακαλύψει με άλλη ματιά, την ιδιαίτερη ομορφιά της πρωταγωνίστριας και του έντονου εσωτερικού της κόσμου.

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/entertainment/cinema/arthro/303352/o-skoteinos-thalamos/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |