ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Bild βλέπει αντισημίτες, εγκληματίες και κομμουνιστές στη εξουσία! /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Bild βλέπει αντισημίτες, εγκληματίες και κομμουνιστές στη εξουσία!



Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημι-εγκληματίες:? Θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι;? Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται πολιτική κατολίσθηση? γράφει η Bild.

Με ένα τρομολαγνικό άρθρο στο οποίο, μεταξύ άλλων, υποστηρίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας «στηρίζει τους βίαιους αναρχικούς που καίνε την αθήνα», η γερμανική Εφημερίδα «βλέπει» την κόκκινη απειλή να παραμονεύει στην Ελλάδα στις επικείμενες εκλογές, όποτε αυτές πραγματοποιηθούν.

«Οι Έλληνες κρατούνται από την Ευρώπη, αφού περιμένουν τη Δευτέρα να ανοίξει ο δρόμος για το νέο πακέτο βοήθειας.? Αυτή τη φορά, όλα εξαρτώνται από τους ίδιους τους Έλληνες: Θα τηρήσουν τους στόχους εξοικονόμησης; Θα τηρήσουν τα όσα υποσχέθηκαν;?» συνεχίζει το άρθρο της Bild.

Χθες οι επικεφαλής των δύο κομμάτων που βρίσκονται στην εξουσία, μετά την αποχώρηση της λαϊκής δεξιάς, τόνισαν ότι δεσμεύονται με την υπογραφή τους, αλλά και ότι επιθυμούν να κάνουν νέες εκλογές τον Απρίλιο, μετά την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων.?

Αλλά μετά τις εκλογές, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο αυτά τα δύο κόμματα θα είναι στην εξουσία, με το ΠΑΣΟΚ να παίρνει στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ποσοστά οριακά στο 10%, την ώρα που τα κόμματα της Αριστεράς συγκεντρώνουν περισσότερο από 40%! Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι όλα αυτά τα κόμματα απορρίπτουν κάθε μεταρρύθμιση, ενώ στις τάξεις τους υπάρχουν ηγέτες με αμφιλεγόμενη φήμη» συνεχίζει η Bild.

Στη συνέχεια ο αρθρογράφος αναφέρεται ονομαστικά στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι «στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς, ενώ και αυτός λέγεται ότι ανήκει σε κάποια από τις ομάδες των αναρχικών.

Όσο για το κόμμα του φέρεται να χρηματοδοτεί τα γκρουπούσκουλα αυτά» επισημαίνει η Bild, με περισσή δόση... αυθαιρεσίας, ενώ στη συνέχεια παραθέτει δήλωση, την οποία αποδίδει στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: « Όλα τα νέα μέτρα λιτότητας είναι ανούσια. Χρειαζόμαστε τώρα μια άμεση χρεοκοπία. Η λύση μπορεί να έλθει μόνο από τα αριστερά κόμματα, πρέπει να αγωνιστούμε μαζί και να ενωθούμε ενάντια στο Μνημόνιο. Το χρέος της Γερμανίας διαγράφηκε μετά τον πόλεμο- Γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει εμάς; Προετοιμάζεται ένα νέο ολοκαύτωμα για την Ελλάδα».

«Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι ακόμη πιο ακραίοι! Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης την Κυριακή, ο κομμουνιστής βουλευτής Γιώργος Μαυρίκος πέταξε τη νομική Σύμβαση στον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Και η ηγέτιδα των Κομμουνιστών, Αλέκα Παπαρήγα, επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία. Η Παπαρήγα είπε: Οι Γερμανοί μας έκλεψαν στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και μας χρωστάνε χρήματα, μας χρωστάνε πολλά χρήματα. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει τώρα επιτέλους να ζητήσει τα χρήματα από τους Γερμανούς».

Από το στόχαστρο του γερμανικού λίβελου δεν γλίτωσε ούτε ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Σε άνοδο βρίσκονται και τα ακροδεξιά κόμματα στην Ελλάδα. Το κόμμα ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη ενεπλάκη πρόσφατα στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά τώρα, με την παραίτηση από την κυβέρνηση, ελπίζει να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους. Ακόμη και οι φασίστες που κυνηγούν στην πόλη τους μετανάστες, έχουν πιθανότητες να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.?Το ναζιστικό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου παίρνει στις δημοσκοπήσεις πάνω από 3%, ποσοστό που αρκεί για την είσοδο στο κοινοβούλιο» αναφέρει η Bild. ??

«Αυτή η πολιτική αβεβαιότητα έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία του Βερολίνου. ?Στην ελληνική κοινωνία μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τις γερμανικές απαιτήσεις.?Οι διαδηλωτές έκαψαν ήδη γερμανικές σημαίες. Οι εφημερίδες δημοσίευσαν φωτογραφία της Καγκελαρίου Μέρκελ με ναζιστική στολή» καταλήγει η Bild



Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/305249/i-bild-vlepei-adisimites-eglimaties-kai-kommounistes-sti-exousia/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |