ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο θρυλικός Marky Ramone στην Ελλάδα /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο θρυλικός Marky Ramone στην ΕλλάδαΥπόσχεται να παίξει όλα τα Ramones hit στις ΠΕΝΤΕ συναυλίες στην Ελλάδα … «I Wanna Be Sedated», «Bad Brain», «The KKK Took My Baby Away», «Pinhead», «Pet Sematary», «Poison Heart», «Rockaway Beach»!
Ο Mark Steven Bell έγινε δεκτός στους Ramones to 1978 – αφού πρώτα έμαθε να παίζει 28 τραγούδια τους μέσα σε δύο εβδομάδες- και υιοθέτησε και αυτός, όπως τα υπόλοιπα μέλη, το ψευδώνυμο Ramone.
Ο πρώτος δίσκος που ηχογράφησε μαζί τους – και ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους - ήταν το «Road To Ruin» που περιείχε και το «I Want To Be Sedated».
Ο Marky πέρασε με τους Ramones συνολικά 15 χρόνια πίσω από ένα drum kit, δίνοντας ρυθμό σε μερικά από τα ιστορικότερα κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ, παίζοντας σε πάνω από 1700 shows σε ολόκληρο τον πλανήτη και συμμετέχοντας σε περισσότερες από 15 παραγωγές του συγκροτήματος, αλλά και στον προσωπικό δίσκο του Joey Ramone «Don’t Worry About Me».

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, Block 33*
Ιωάννινα, Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, Boxx Live Stage
Πάτρα, Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, Ακτή Δυμαίων
αθήνα, Σάββατο 7 Απριλίου 2012, Gagarin 205
Λάρισα, Κυριακή 8 Απριλίου 2012, All. Alive Music Stage Link:[http://www.newsbomb.gr/politismos/story/114844/o-thrylikos-marky-ramone-stin-ellada/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |