ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Παραδίδω προσεχώς τη βουλευτική μου έδρα /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Παραδίδω προσεχώς τη βουλευτική μου έδραΤην πρόθεσή του να παραδώσει στο αμέσως προσεχές διάστημα τη βουλευτική του έδρα στο ΛΑΟΣ εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διαγράφηκε από το κόμμα μετά την υπερψήφιση του νέου μνημονίου.

Απαντώντας στις χτεσινές δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη, ο βουλευτής είπε πως δεν ήταν αυτός που άλλαξε στάση όσον αφορά τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά το κόμμα του έκανε ξαφνικά αντιμνημονιακή στροφή λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή.

«Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα αξιώματα, οι υπουργικές και βουλευτικές θέσεις, τις οποίες θυσίασα με την απόφασή μου να υπερψηφίσω το νέο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει αν βρίσκεται σε επαφές με κάποιο άλλο κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει καλέσει από τη Δευτέρα τον κ. Γεωργιάδη να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του στη Β' αθήνας.


Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/304571/paradido-prosehos-ti-vouleutiki-mou-edra/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |