ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Φιλί ζωής από την Περιφέρεια στους εμπόρους /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Φιλί ζωής από την Περιφέρεια στους εμπόρουςΔέκα εκατομμύρια ευρώ θα προσφέρει η περιφέρεια Αττικής για την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων του ιστορικού κέντρου της αθήνας, που υπέστησαν καταστροφές στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

«Θα εισηγηθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει άμεσα τη σχετική απόφαση. Η ενίσχυση αυτή θα δοθεί μετά τον αναγκαίο έλεγχο των ζημιών. Εμείς, για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας» είπε ο περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο τις πρόσφατες καταστροφές στο κέντρο της αθήνας.

«Η κυβέρνηση, για να δοθούν τα χρήματα, οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη σχετική νομοθετική ρύθμιση. Καταδικάζω με οργή τα εγκληματικά έκτροπα και τις λεηλασίες, τώρα όμως είναι ώρα για πράξεις», πρόσθεσε.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/304595/fili-zois-apo-tin-perifereia-stous-eborous/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |