ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Τρία αμείλικτα ερωτήματα Μιχελάκη για το άσυλο /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Τρία αμείλικτα ερωτήματα Μιχελάκη για το άσυλοΜε δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, σημειώνεται πως «την ώρα που η Αθήνα μετρά τα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι και ενώ διαπιστώνεται ότι η Νομική Σχολή αποτέλεσε κατασκευαστήριο μολότοφ και ορμητήριο βανδάλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και οι Πρυτανικές Αρχές παίζουν γαϊτανάκι σε ό,τι αφορά τις τεράστιες ευθύνες τους».
Ο κ. Μιχελάκης θέτει μάλιστα τρία αμείλικτα ερωτήματα ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και κυρίως γιατί δεν εφαρμόστηκε ο νόμος περί ασύλου, που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή:
Γιατί δεν εφαρμόστηκε ο νόμος (ν. 4009/11), που ορίζει (άρθρο 3) ότι “στις αξιόποινες πράξεις, που τελούνται εντός των χώρων των ΑΕΙ, εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία;”.
Γιατί, μπροστά στη διαπίστωση ότι παραβιάζονται οι ακαδημαϊκές ελευθερίες και καταστρέφεται περιουσία του Ιδρύματος, οι Πρυτανικές Αρχές δεν μερίμνησαν για την προστασία της περιουσίας που τους εμπιστεύτηκε ο λαός και την άμεση αποκατάσταση του νόμου και της τάξης;
Γιατί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ γνώριζε ότι τελούνται αξιόποινες πράξεις και οι καταληψίες προετοιμάζονταν να κάψουν την Αθήνα, με ορμητήριο τη Νομική, δεν έδωσε εντολή να παρέμβει η Αστυνομία; Link:[http://www.newsbomb.gr/politikh/story/114168/tria-ameilikta-erotimata-mihelaki-gia-to-asylo/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |