ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Παραιτήθηκε η Μάγια Τσόκλη από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Παραιτήθηκε η Μάγια Τσόκλη από βουλευτής του ΠΑΣΟΚΤην παραίτησή της από την βουλευτική της έδρα υπέβαλλε η Μάγια Τσόκλη με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.
Η κ. Τσόκλη, η οποία στη χθεσινή ψηφοφορία υπερψήφισε το νέο μνημόνιο, επικαλέστηκε για την παραίτησή της προσωπικούς λόγους.
Πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι η Σταυρούλα Σαλουφάκου, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου αθήνας.
Πάντως, στην επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, η κ. Τσόκλη αφήνει αιχμές, επισημαίνοντας ότι ως βουλευτής, οι πρωτοβουλίες και προτάσεις της «αντιμετωπίστηκαν από την εκτελεστική εξουσία κατά κανόνα με άρνηση και αδιαφορία». Επίσης, η κ. Τσόκλη ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές.
Αναλυτικά, η επιστολή προς τον Γ. Παπανδρέου αναφέρει τα εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Για λόγους προσωπικούς και μετά την αποφασιστική χθεσινή ψηφοφορία, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την βουλευτική μου έδρα. Σας ενημερώνω ακόμα ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές.
Είναι αυτονόητο ότι παραμένω στη διάθεση της Πατρίδας μου στους τομείς που γνωρίζω και ελπίζω ως ενεργός πολίτης να έχω περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής και προσφοράς στον τόπο και το λαό μας, καθώς ως βουλευτής οι πρωτοβουλίες και προτάσεις μου αντιμετωπίστηκαν από την εκτελεστική εξουσία κατά κανόνα με άρνηση και αδιαφορία.
Σας εύχομαι δύναμη και υγεία,
Μάγια Τσόκλη» Link:[http://www.newsbomb.gr/politikh/story/113961/paraitithike-i-magia-tsokli/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |