ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Νέες επιθέσεις προαναγγέλλουν οι Anonymous /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Νέες επιθέσεις προαναγγέλλουν οι Anonymous



Οι Anonymous στο μήνυμά τους δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον Ελληνικό λαό, συμπληρώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση έχει αγνοήσει τα αιτήματα του λαού πολλές φορές και πως δε θα σταματήσουν τις επιθέσεις μέχρι ο κόσμος να πάρει αυτό που θέλει.
Το μήνυμα αναφέρει:
«Έλληνες πολίτες. Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Είμαστε λυπημένοι από τις καταστροφές γιατί στοιχίζουν στην Αθήνα και στους ανθρώπους που ζουν σε αυτή.
Ωστόσο, τους καταλαβαίνουμε και αυτούς. Η κυβέρνηση αρνείται να ακούσει τον λαό και γι’ αυτό είμαστε δίπλα τους. Αισθανόμαστε το πόνο και τα βάσανά τους. Δεν μπορούμε να καθόμαστε άπραγοι και να παρακολουθούμε, ενώ οι άνθρωποι καταπιέζονται, λόγω των σκληρών μέτρων λιτότητας τα οποία δεν θα τους ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.
Γι 'αυτό τασσόμαστε ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση. Τους έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές να σταματήσουν τις ενέργειές εναντίον του λαού τους. Τους έχουμε προειδοποιήσει να σταματήσουν να υποστηρίζουν τις περικοπές που θα βλάψουν την μεσαία και κατώτερη τάξη. Δεν συμμορφώνονται.
Οι δράσεις που πραγματοποιούνται σήμερα είναι το αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσής τους με τις απαιτήσεις μας. Εμείς δεν οργανώνουμε τις ταραχές με κανέναν τρόπο.
Οι Anonymous θα συνεχίσουν τις επιθέσεις εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης και δεν θα σταματήσουν έως ότου ο λαός πάρει αυτό που θέλει. Εάν αυτό δε συμβεί η ελληνική κυβέρνηση θα πέσει. Αυτό είναι επίσης μια προειδοποίηση προς όλους τους άλλους ευρωπαίους ομολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Βρετανία, την Πολωνία, και όλοι οι άλλοι οι οποίοι θα υποστούν τα ίδια με την Ελλάδα».
Διαβάστε επίσης:
Οι Anonymous «έριξαν» τα site της Αστυνομίας και του πρωθυπουργού
Oι Anonymous «έριξαν» πρωθυπουργό και ΕΛ.ΑΣ. Link:[http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/113933/nees-epitheseis-proanaggelloyn-oi-anonymous/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |