ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Στις φλόγες παραδομένο το κέντρο της Αθήνας /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Στις φλόγες παραδομένο το κέντρο της ΑθήναςΈνταση, επεισόδια και φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε αρκετά σημεία του κέντρου της Αθήνας αυτή την στιγμή. Συγκρούσεις κουκουλοφόρων με αστυνομικούς διεξάγονται σε όλο το μήκος της διαδρομής από την πλατεία Συντάγματος ως την Ομόνοια, αλλά και στην οδό Μητροπόλεως γύρω από την Μητρόπολη και στην Λ. Β. Αμαλίας από την Βουλή ως την Πύλη του Αδριανού.

Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε τράπεζα και αρκετά καταστήματα στην πλατεία Κοραή όπου μέχρι πριν από λίγο δεν μπορούσαν να πλησιάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής λόγω των επεισοδίων που γινόταν στην περιοχή .

Φωτιά έβαλαν οι κουκουλοφόροι και στο κτίριο που στεγάζεται ο ιστορικός κινηματογράφος «Αττικόν» στην οδό Σταδίου και Χρ. Λαδά. Η φωτιά είναι τώρα ανεξέλεγκτη και καταστρέφει τον κινηματογράφο και τα καταστήματα που υπάρχουν στο ίδιο κτίριο.

Φωτιές έχουν μπει σε κτίρια τραπεζών στην γωνία των οδών Αιόλου και Γεωργίου Σταύρου και στην οδό Ευριπίδου αλλά και σε κτίρια στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ακαδημίας και Χ. Τρικούπη και Φειδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αστυνομικοί, ιδίως μοτοσικλετιστές, δέχονται επιθέσεις από κουκουλοφόρους που τους στήνουν ενέδρες, σε διάφορα σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα και στην πλατεία Συντάγματος, και στην Λ. βασιλίσσης Αμαλίας αλλά και στην οδό Φιλελλήνων, κοντά στο υπουργείο Οικονομικών, όπου κουκουλοφόροι επιτίθενται στις δυνάμεις των ΜΑΤ σε πολλά σημεία της περιοχής.

Φωτιές έχουν μπει και σε κάδους σκουπιδιών σε πολλούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Η πυροσβεστική αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μιας και λόγω των επεισοδίων αλλά και επιθέσεων που δέχονται τα οχήματα της δεν μπορεί να φτάσει εγκαίρως στα σημεία όπου χρειάζεται να επέμβει.

Δεκάδες είναι μέχρι τώρα οι τραυματίες, πολίτες και αστυνομικοί. Εικοσιτέσσερις πολίτες μεταφερθήκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς , με αναπνευστικά προβλήματα.

Οι προσαγωγές έχουν φτάσει μέχρι αυτή τη στιγμή τις 22.Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/302468/stis-floges-paradomeno-to-kedro-tis-athinas-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |