ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Επί ποδός πολέμου οι αστυνομικές δυνάμεις /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Επί ποδός πολέμου οι αστυνομικές δυνάμεις



Υπό καθεστώς πολιορκίας θα συνεδριάσουν οι βουλευτές για την επικύρωση του νέου μνημονίου, καθώς ήδη έξω από το κτίριο της Βουλής αναπτύσσονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα αναπτυχθούν συνολικά 3000 άνδρες των ΜΑΤ. Από αυτούς, οι 2000 προέρχονται από την Αττική, ενώ 1000 συνάδελφοί τους προέρχονται από αστυνομικές διευθύνσεις της περιφέρειας. Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν φθάσει από χθες στην αθήνα, από την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο.

Από τη ΓΑΔΑ θα τοποθετηθούν τα γνωστά πλέγματα μπροστά από τη Βουλή, από τις 2:30 μετά το μεσημέρι, προκειμένου να μην πλησιάσουν οι διαδηλωτές στο κτίριο.

Επίσης, σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται άλλοι 1000 αστυνομικοί, οι οποίοι μπορεί να «επιστρατευτούν» σε περίπτωση επεισοδίων.

Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, αλλά και των υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής, θα σχηματίζουν ομάδες συλλήψεων για να προσαγάγουν άτομα που θεωρούνται ύποπτα.

Σε κινητοποίηση βρίσκονται και οι μηχανοκίνητες ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ. Τέλος το κέντρο επιχειρήσεων της άμεσης δράσης, θα βρίσκεται η ηγεσία της Αστυνομίας, μαζί με ομάδα εισαγγελέων για την αντιμετώπιση επεισοδίων.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/302351/epi-podos-polemou-oi-astunomikes-dunameis/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |