ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Λαμβάνουν αυστηρότερα μέτρα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Λαμβάνουν αυστηρότερα μέτρα για την παρέλαση της 25ης ΜαρτίουΑυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, ακόμα και για τους ένστολους επισήμους, που παρίστανται στις στρατιωτικές παρελάσεις, αποφάσισε η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες αντιδράσεις κατά εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος.

Την απόφαση αυτή έλαβε η στρατιωτική ηγεσία, κατόπιν συνεννόησης με τις αστυνομικές αρχές, με αφορμή τα επεισόδια αποδοκιμασίας προς το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, που παρευρέθησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη αλλά και κατά τον εορτασμό των Φώτων

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι αστυνομικές αρχές, ενόψει της παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, έχουν ήδη αποφασίσει τη λήψη αυστηρότερων μέτρων για το πλήθος που θα συρρεύσει στο κέντρο της αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσει τα στρατιωτικά τμήματα που θα παρελάσουν.

Εκτός, λοιπόν, από τα μέτρα που σχεδιάζει η Ελληνική Αστυνομία και αφορούν στη διαχείριση πλήθους σε περίπτωση που ομάδες πολιτών επιχειρήσουν να μετατρέψουν την εορταστική εκδήλωση σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, ειδική μέριμνα θα ληφθεί και για τους επισήμους προσκεκλημένους των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», ο νέος σχεδιασμός προβλέπει, μεταξύ άλλων, την τήρηση ονομαστικής κατάστασης προσκεκλημένων, οι οποίοι θα υποχρεούνται κατά την προσέλευσή τους να επιδεικνύουν και την ταυτότητά τους μαζί με την ονομαστική πρόσκλησή τους.

Σε διαταγή που εξέδωσε η ανώτατη στρατιωτική διοίκηση υποστήριξης του Στρατού αναφέρεται ότι διατίθενται συνολικά 400 ονομαστικές διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και μέλη των οικογενειών τους τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όρθιοι, σε ειδικό χώρο, απέναντι από το μνημείο του Aγνώστου Στρατιώτου.

Οι προσκλήσεις αυτές θα είναι ονομαστικές και η είσοδος των επισήμων στον συγκεκριμένο χώρο θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο, στο οποίο η Ελληνική Αστυνομία θα ελέγχει την είσοδο με την επίδειξη πρόσκλησης και δελτίου ταυτότητας.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/302430/lamvanoun-austirotera-metra-gia-tin-parelasi-tis-25is-martiou/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |