ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Αθήνα κάνει πίσω στα μέτρα λιτότητας /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Αθήνα κάνει πίσω στα μέτρα λιτότηταςΤο γύρο του κόσμου κάνουν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και τα επεισόδια στη διάρκεια των διαδηλώσεων στο κέντρο της αθήνας, καθώς όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν τις εξελίξεις από την αθήνα.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα υπογραμμίζουν ότι «πλησιάζει η χρεοκοπία της Ελλάδας».

«Χιλιάδες Αθηναίοι πολίτες διαμαρτύρονται ενάντια στις νέες περικοπές», αναφέρει το Πρώτο Θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των Financial Times και προσθέτει ότι «τo μικρότερο κόμμα που συμμετέχει στην κυβέρνηση, ο ΛΑΟΣ, απορρίπτει τα νέα μέτρα.

«Η Ελλάδα κάνει πίσω στις απαιτήσεις της τρόικα για πρόσθετες περικοπές», σχολιάζει το Bloomberg, αναφερόμενο στη στάση του ΛΑΟΣ.

«Οι Έλληνες διαδηλώνουν ενάντια στα μέτρα λιτότητας πριν τις κρίσιμες ψηφοφορίες», μεταδίδει το Reuters, το οποίο επίσης αναφέρει πως η ελληνική Αστυνομία επιθυμεί να συλλάβει την τρόικα!

«Για την Ελλάδα αυτή είναι μόνο η αρχή», σχολιάζει η Τelegraph.

Το ΒΒC υπογραμμίζει ότι «η αθήνα διαδηλώνει ενάντια στα νέα μέτρα που απαιτούνται για το δεύτερο δανειακό πρόγραμμα».

Το Spiegel χαρακτηρίζει την ελληνική υπόθεση ως «γόρδιο δεσμό» για τους ευρωπαίους και υποστηρίζει ότι «η αθήνα είναι χαμένη αν δε γίνει ένα νέο ξεκίνημα».


Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/301902/i-athina-kanei-piso-sta-metra-litotitas/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |