ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε



Βέβαιος πως η ομάδα του θα εμφανιστεί μεταμορφωμένη σχετικά με την ήττα της στο ΣΕΦ και θα διεκδικήσει με πολύ καλύτερους όρους τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Ουφούκ Σαρίτσα, εν όψει του αυριανού αγώνα στην Πόλη.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε, αν θέλουμε να αποκτήσουμε ξανά πλεονέκτημα για την πρόκριση. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο τελείως διαφορετικοί σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας και θα παίξουμε καλύτερα. Έχουμε το μυαλό μας μόνο στη νίκη», τόνισε ο Τούρκος προπονητής που δεν υπολογίζει στη βοήθεια του τραυματία Ερμάλ Κούτζο.

Από την πλευρά του, ο Σινάν Γκιουλέρ ανέφερε: «Παίξαμε κακό μπάσκετ στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα και αυτή τη φορά πρέπει να νικήσουμε, ό,τι κι αν γίνει. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας και να παλέψουμε σε άμυνα και επίθεση για 40 λεπτά, προκειμένου να εξασφαλίσουμε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά».

Πηγή: Sport-fm.gr

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/300110/eimaste-upohreomenoi-na-nikisoume/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |