ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ανήλικος αποπειράθηκε να βιάσει 4χρονο παιδί; /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ανήλικος αποπειράθηκε να βιάσει 4χρονο παιδί;



«Σάλο» έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση ότι ανήλικος 16χρονος αποπειράθηκε να βιάσει ένα 4χρονο παιδί. Ο ανακριτής αποφάσισε να τελεστεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 16χρονο που κατηγορείται.

Ο 16χρονος συνελήφθη προχθές μετά από καταγγελία της μητέρας του 4χρονου σε βάρος του, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της εξέτασης που έγινε στο αγοράκι. Πάντως τόσο η καταγγελία της μητέρας, όσο και τα στοιχεία που υπάρχουν, εξετάζονται με σοβαρότητα από την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη.

Ο νεαρός, που σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr αντιμετωπίζει προβλήματα και θεωρείται παιδί με μειωμένη αντίληψη, δεν προφυλακίστηκε , ούτε υπήρξε κάποια απόφαση για την τύχη του, αφού ο αρμόδιος ανακριτής και ο εισαγγελέας, ζήτησαν να έχουν ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ειδικό γιατρό για την κατάσταση του.

Έτσι, συνοδεία αστυνομικών θα μεταβεί στην Αθήνα όπου ειδικός γιατρός θα τον εξετάσει και η πραγματογνωμοσύνη του θα σταλεί στους δικαστικούς λειτουργούς που θα αποφασίσουν για την τύχη του ανηλίκου, αν και θεωρείται τόσο λόγω της ηλικίας, όσο και της κατάστασης του μάλλον απίθανο να προφυλακιστεί.



Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/society/arthro/300151/anilikos-apopeirathike-na-viasei-4hrono-paidi/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |