ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Νίκο Απέργη /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Νίκο ΑπέργηΣτις 4 το απόγευμα φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του ηθοποιού Νίκου Απέργη θα τον αποχαιρετίσουν από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ο 65χρονος Νίκος Απέργης «έφυγε» την Παρασκευή χτυπημένος από τον καρκίνο, τον οποίο πολέμησε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και σπούδασε θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Eθνικού θεάτρου από την οποία αποφοίτησε το 1969. Παράλληλα, από το 1982 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, ενώ βραβεύτηκε ως συγγραφέας για το θεατρικό έργο του «Σφουγγαράδες».

Ασχολήθηκε με το θέατρο, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων.

Τη θλίψη του για το χαμό του ηθοποιού εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, που τον χαρακτήρισε «υπόδειγμα πνευματικού ανθρώπου, χαρισματικού ηθοποιού και υπεύθυνου πολιτικού».

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/299482/simera-to-teleutaio-adio-ston-ithopoio-niko-apergi/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |