ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: ΠΑΡΑΛΥΣΕ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ! /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: ΠΑΡΑΛΥΣΕ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ!ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΠΑΡΧΗ ΝΕΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Με μεγάλη επιτυχία και, σχεδόν, πρωτοφανή συμμετοχή ξεκίνησε από το πρωϊ, παρά την απειλή της ανεργίας και την τρομοκρατία των απολύσεων, η πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων με τη στήριξη των συνεπών ταξικών συνδικαλιστικών δυνάμεων.

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η απεργιακή συμμετοχή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και ιδιαίτερα σε μεγάλα ιδιωτικά εργοστάσια και χώρους δουλειάς όπου υπάρχει ισχυρή παρουσία της συνδικαλιστικής Αριστεράς.

Συνδικαλιστικοί κύκλοι τόνιζαν στην Iskra, ότι από τον απεργιακό πυρετό παρέλυσε σήμερα ο δημόσιος αλλά και ο ιδιωτικός τομέας, παρά το γεγονός ότι η πανεργατική απεργία κηρύχθηκε γρήγορα και δεν υπήρξε χρόνος ιδιαίτερης προετοιμασίας.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή αναμένεται να διεξαχθούν οι πανεργατικές συγκεντρώσεις και πορείες σε αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Η σύγχρονη εργατική τάξη της χώρας μας έχει την ευκαιρία να γράψει τις δικές της ιστορικές σελίδες.

Η σημερινή εργατική τάξη δεν πρέπει να καταγραφεί ως το πειραματόζωο, στις πλάτες του οποίου αποσαρθρώθηκαν εργασιακές κατακτήσεις ενός αιώνα.

Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση είναι μόνο η αφετηρία μεγάλων ενωτικών εργατικών αγώνων, που θα κλιμακωθούν τις επόμενες μέρες, για να ακυρωθεί η επαίσχυντη διαγραφόμενη Συμφωνία τρόικας - συγκυβέρνησης.

Η iskra θα προσπαθεί όλη τη μέρα να ενημερώνει, κατά το δυνατόν, για τις εξελίξεις στους απεργιακούς αγώνες.

- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΠΗΓΗ:http://www.iskra.gr/i Link:[http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6505%3Amegali-apergiaki-epityxia-iskra&catid=91%3Aer-kinitopoiiseis&Itemid=274#.TzDLYxN2uIE.facebook]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |