ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Κρήτη: Θρήνoς για το χαμό 14χρονης μαθήτριας /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Κρήτη: Θρήνoς για το χαμό 14χρονης μαθήτριαςΜέσα σε λίγες ώρες ξεψύχησε η μαθήτρια του Γυμνασίου που είχε μεταφερθεί με C130 στην αθήνα. Νεκροψία για τα αίτια του θανάτου της.

Μια ολόκληρη περιοχή, στα Καμίνια του Ηρακλείου, θρηνεί από νωρίς σήμερα το χαμό της 14χρονης μαθήτριας του Γυμνασίου που έφυγε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του Βενιζελείου και του Παίδων στην αθήνα να την κρατήσουν στη ζωή.

Όπως γράφει το cretalive.gr η Όλγα που μεταφέρθηκε το Σάββατο το πρωί με C-130 στην αθήνα δεν άντεξε και μετά από μερικές ώρες στην εντατική κατέληξε...

Η 14χρονη ήταν παιδί μιας φτωχής οικογένειας που έχει ακόμη ένα κοριτσάκι(ο πατέρας της κατάγεται από την Αυλή) πριν λίγες ημέρες είχε υποβληθεί σε αφαίρεση μιας κύστης. Όλα πήγαιναν καλά σύμφωνα με τους γιατρούς ώσπου το παιδί προχθές αισθάνθηκε αδιαθεσία και νοσηλεύτηκε για λίγο ενώ αργότερα εντελώς ξαφνικά έπεσε σε κώμα...Κλήθηκε να βοηθήσει ο στρατός και με αεροσκάφος μεταφέρθηκε στην αθήνα οπου μετά από λίγες ώρες πέθανε στο Παίδων..

Μέχρι και αργά το βράδυ γινόταν προσπάθειες να μεταφερθεί η σορός της από την αθήνα τη Δευτέρα το πρωί , ενώ η κηδεία προγραμματίζεται για την Τρίτη στα Καμίνια. Link:[http://ourlife.gr/permalink/13459.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |