ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Ελλάδα δεν είναι πια τίποτε άλλο από μια αποικία /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η Ελλάδα δεν είναι πια τίποτε άλλο από μια αποικία



Με την τοποθέτηση ενός «Γκαουλάιτερ» στην Αθήνα παρομοίασε ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ το γερμανικό σχέδιο για διορισμό επιτρόπου με σκοπό την παρακολούθηση του ελληνικού προϋπολογισμού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η χώρα μας θα μετατραπεί σε αποικία.

«Σήμερα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Ελλάδα δεν είναι πια τίποτε άλλο από μια αποικία», είπε, προκαλώντας αίσθηση στο ευρωκοινοβούλιο.

«Αυτοί που διαδίδουν τον εθνικισμό σε αυτόν τον οίκο είναι αυτοί που τοποθετούν σημαίες στην έδρα τους για να επιδείξουν τον εθνικισμό τους και στους οποίους όπως γνωρίζω ανήκετε», του απάντησε ο προέδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ζητώντας από τον Φάρατζ να ανακαλέσει, διαφορετικά θα τον έδιωχνε από την αίθουσα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Πρασίνων, Ράινχαρντ Μπίτικοφερ, κατηγόρησε τον Φάρατζ ότι διαδίδει το μίσος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους ευρωπαϊκούς λαούς και ζήτησε να αποσύρει όσα ειχε πει.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ όμως, γνωστός για τις κατά καιρούς δηλώσεις του κατά του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη, και αποχώρησε από την αίθουσα.

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/297296/i-ellada-den-einai-pia-tipote-allo-apo-mia-apoikia/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |