ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Επίθεση Μπακογιάννη σε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και Αριστερά /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Επίθεση Μπακογιάννη σε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και Αριστερά



Για «διγλωσσία» και «υπονόμευση» της κυβέρνησης Παπαδήμου κατηγόρησε τα τρία κόμματα που τη στηρίζουν (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την ομιλία της σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στην Αποθήκη Δ΄του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

«Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει τα τρία αυτά κόμματα, αν η χώρα καταστραφεί λόγω των μικροπολιτικών παιχνιδιών στα οποία επιδίδονται. Οφείλουν να εγκαταλείψουν τη διγλωσσία και την υπονόμευση της κυβέρνησης Παπαδήμου στην οποία συμμετέχουν» επισήμανε η κ. Μπακογιάννη, κατά την ομιλία της σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στην Αποθήκη Δ΄του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

«Δεν αρκεί να λες "τι δεν θέλεις να γίνει", αλλά πρέπει να έχεις εναλλακτικές προτάσεις, συγκροτημένες θέσεις. Και αν θέλουμε να αποφύγουμε νέες θυσίες με φόρους επί φόρων για τον κοσμάκη, θα πρέπει η κυβέρνηση να δώσει έμφαση και προτεραιότητα στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» είπε μεταξύ άλλων.

Άσκησε κριτική στα άλλα κόμματα και σημείωσε πως η Δημοκρατική Συμμαχία πρωταγωνιστεί στην παρουσίαση ριζοσπαστικών και κοστολογημένων προτάσεων καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι κυριαρχούν συνθήκες «ρευστότητας και διάλυσης» με αφετηρία την «πλήρη κατάρρευση» του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ άρχισε και η «πασαρέλα» των υποψήφιων αρχηγών.

Η ΝΔ είναι «το κόμμα του κ. Σαμαρά» τόνισε και συμπλήρωσε πως καταλαβαίνει το δέσιμο που νιώθουν μερικοί που, ενώ αγανακτούν, αδυνατούν να την εγκαταλείψουν, αλλά σημείωσε ότι «τα κόμματα δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες και φανέλες και πρέπει να τα υποστηρίζουμε μόνο αν μας εκφράζουν και αν υπηρετούν την χώρα».

Για το ΚΚΕ είπε ότι κινείται στα όρια του νόμου και αναρωτήθηκε αν ονειρεύεται κάτι σαν τη Βόρεια Κορέα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ειδικεύεται σε διάφορες παραλλαγές ανευθυνότητας» και για τη Δημοκρατική Αριστερά ότι «έχει κάτι για όλους. Αριστερά, αλλά και με έναν αέρα σαλονιού για να μην τρομάζουν οι κυρίες του Κολωνακίου».

Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «μόνη ή με παρέα» η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή. Ο αριθμός των μελών της πλησιάζει τις 20.000 και όπως είπε «τα διάφορα γκάλοπ που εμφανίζουν τη Συμμαχία με ποσοστά κάτω του 3%, όπως στην Κρήτη, θα τα πάρει ο αέρας, μαζί με την αξιοπιστία αυτών που τα οργάνωσαν, το βράδυ των εκλογών».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπενθύμισε τις ενέργειες που έκανε, ως υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας και για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης τόνισε πως η πόλη γιορτάζει ξαναβρίσκοντας την αυτοπεποίθησή της και απαλλάσσεται από το βάρος της αθήνας.

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/297060/epithesi-bakogianni-se-pasoknd-kai-aristera/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |