ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >Δικαστής στη φυλακή επειδή ασελγούσε στο παιδί του! /

Δικαστής στη φυλακή επειδή ασελγούσε στο παιδί του!



ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Σοκ προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως μέσα από τη δικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της αθήνας, με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 3 έτη σε εν ενεργεία δικαστή των διοικητικών δικαστηρίων, ο οποίος ασελγούσε στο παιδί του, ηλικίας μόλις πέντε ετών.

Με βάση τη δευτεροβάθμια δικαστική απόφαση, ο δικαστής οδηγήθηκε στη φυλακή αλλά μέχρι την έκδοση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της αθήνας εκείνος συνέχιζε να απονέμει δικαιοσύνη.

Σε πρώτο βαθμό, το 2011, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών, αλλά η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Έτσι, συνέχιζε να ανεβαίνει στην έδρα, αφού ποτέ δεν κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και η ακροαματική διαδικασία ήταν μαραθώνια. Από μαρτυρικές καταθέσεις προέκυψε ότι ο λειτουργός της Δικαιοσύνης υποχρέωνε το πεντάχρονο παιδί του σε ασελγείς πράξεις απειλώντας το ότι δεν θα του ξαναπάρει παγωτό! ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=174416]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |