ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >Τα τρία αλλά για Χλεμπ /

Τα τρία αλλά για Χλεμπ



Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αλεξάντερ Χλεμπ στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι αρνητικά για την απόκτηση του Λευκορώσου χαφ, ο οποίος βρίσκεται από χθες το πρωί στην Αθήνα και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν τρία «αλλά» στο θέμα του 31χρονου παίκτη.

Πρώτον: Πέρα από τη δεδομένη αξία του Χλεμπ, ο παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και αυτός ήταν, άλλωστε, ο λόγος για τον οποίο η Βόλφσμπουργκ δεν ενεργοποίησε την οψιόν για την επέκταση του δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι. «Θα ήθελα πολύ να τον κρατήσουμε, αλλά οι τραυματισμοί του αποτελούν εμπόδιο», δήλωσε ο Φέλιξ Μάγκατ στις 12 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν λήξει ο δανεισμός του από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φημολογείται ότι έχει έρθει σε επαφή με το τεχνικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» και ενημερώθηκε εκτενώς για την κατάσταση του διεθνή άσου.

Δεύτερον: Υπάρχει μία σκέψη να μην συμπεριληφθεί στην λίστα για τους αγώνες του Europa League. Οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν στην υπάρχουσα λίστα της UEFA τρία ονόματα παικτών που αποκτήθηκαν κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει, πως πρέπει ένας εκ των Κάρολ, Ντιόγκο, Καζίμ και Χλεμπ να μείνει εκτός και να αγωνίζεται μόνο στην Σούπερ Λίγκα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Τρίτον: Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει θέση ξένου και ο Καζίμ είναι κοινοτικός, αφού έχει αγγλική υπηκοότητα. Ωστόσο, ο Χλεμπ πιάνει θέση ξένου και πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο κάποιου ποδοσφαιριστή της ομάδας, με επικρατέστερους τον Μόνχε και τον Φέισα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τον Χλεμπ, αφού είναι ελεύθερος και θα προσπαθήσουν να βρουν μία λύση με έναν εκ των άλλων δύο.

Τα παραπάνω επιχειρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλεξάντερ Χλεμπ, όμως στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχουν αποκλείσει τίποτα και σήμερα θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λευκορώσου χαφ. Πάντως, αν τελικά υπογράψει, τότε οι Πειραιώτες θα προτείνουν στον 31χρονο παίκτη να αμείβεται ανάλογα με τις συμμετοχές, αφού δεν θέλουν να την πατήσουν, όπως στην περίπτωση του Φραν Γέστε.

Πηγή: sport-fm.gr

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/296559/ta-tria-alla-gia-hleb/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |