ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >Μαρία Λαζαρίδη: Η Αγγελική Ηλιάδη έχει βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού μου! /

Μαρία Λαζαρίδη: Η Αγγελική Ηλιάδη έχει βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού μου!



Μαρία Λαζαρίδη: «Η Αγγελική Ηλιάδη έχει βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού μου!»
Μία αποκάλυψη που σοκάρει κάνει η μητέρα του πρόωρα χαμένου Μπάμπη Λαζαρίδη, συντρόφου της Αγγελικής Ηλιάδη. Η κυρία Μαρία Λαζαρίδη, αν και τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου της, όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει αλλά τα μάτια της δεν λένε να στερέψουν από τα δάκρια.
«Η Αγγελική Ηλιάδη έχει στην κατοχή της βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του παιδιού μου» υποστηρίζει η ίδια και συνεχίζει: «Πού το βρήκε η Αγγελική αυτό το βίντεο; Να πάει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση με όλα όσα γνωρίζει. Δέκα μέρες μετά την κηδεία του γιου μου ήρθα στην Αθήνα και την επισκέφτηκα μαζί με την κόρη μου, τη Λίτσα. Εκεί που καθόμουνα, μου λέει “να σου δείξω ένα βίντεο που έχω” και πάει να το βάλει. Πριν καν γυρίσω να κοιτάξω την τηλεόραση ακούω μια αντρική φωνή να φωνάζει, “Μπάμπη” και αμέσως μετά τους πυροβολισμούς. Ανατρίχιασα… Καθόταν και το έβλεπε, εγώ δεν το άντεξα. Είναι βίντεο που τους δείχνει από την ώρα που βγαίνουν από το ξενοδοχείο όπου έμεναν στην παραλιακή μέχρι που το παιδί μου πέφτει στον δρόμο νεκρό από σφαίρες. Ποιος το τράβηξε αυτό; Να μας εξηγήσει πώς βρέθηκε στα χέρια της» λέει η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη στην Espresso.
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα




Κ ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/137406/maria-lazaride-e-aggelike-eliade-ekhei-binteo-me-te-dolophonia-tou-paidiou-mou/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |