ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Μαρία Τσουρή: Αν και έγκυος, δεν αισθάνομαι καθόλου αντιερωτική /

Μαρία Τσουρή: Αν και έγκυος, δεν αισθάνομαι καθόλου αντιερωτική



Για το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλου, και τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μίλησε η Μαρία Τσουρή στο περιοδικό «ΟΚ».

«Ακούω ότι πολλές γυναίκες έχουν έντονα ξεσπάσματα ή περισσότερα νεύρα από ό,τι είχαν πιο πριν. Εγώ αντιθέτως περνάω την πιο γαλήνια φάση της ζωής μου. Είμαι πολύ ήρεμη και ίσως έχω γίνει περισσότερο ευαίσθητη. Δεν αισθάνομαι καθόλου αντιερωτική. Ίσα ίσα που κοιτάζω κάθε μέρα την κοιλιά μου και περιμένω πώς και πώς να αρχίζει να φουσκώνει», δηλώνει η νεαρή πολίστρια, η οποία συνεχίζει: «Είναι μια διαδικασία που κρατάει μόλις μερικούς μήνες και είναι κάτι τόσο ξεχωριστό που δεν συμβαίνει συνέχεια στη ζωή σου».

Η ίδια όταν έμαθε ότι είναι έγκυος ένιωσε έκπληξη και το χαρμόσυνο γεγονός το είπε στον Παναγιώτη από το τηλέφωνο ενώ σύμφωνα με όσα λέει, ο σύντροφός της αντέδρασε πιο ψύχραιμα από εκείνη.
Όσο για την αντίδραση των γονιών της; «Οι γονείς μου συγκινήθηκαν πάρα πολύ. Το είπα και σε αυτούς από το τηλέφωνο γιατί μένουν στη Χίο, και συγκινήθηκαν πολύ γιατί είναι και το πρώτο τους εγγόνι. Ευτυχώς, σε λίγες ημέρες θα ερχόταν στην Αθήνα λόγω των γιορτών, και έτσι είχαν την ευκαιρία να με δουν». ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=173383]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |