ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Το Cotton Club στο θέατρο Μπάντμιντον /

Το Cotton Club στο θέατρο Μπάντμιντον



Σε θρυλικό νυχτερινό κέντρο του Μανχάταν μιας άλλης εποχής, θα μετατρέψει τη σκηνή του Θεάτρου Μπάντμιντον, από τις 17 έως τις 22 Ιανουαρίου, το πλέον πολυβραβευμένο μιούζικαλ, υπό τον τίτλο «Ain't Misbehavin».

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στους African-American μουσικούς των δεκαετιών '20 και '30 που αποτελούσαν μέρος της λεγόμενης Αναγέννησης του Χάρλεμ, τότε που τα θρυλικά νυχτερινά κέντρα του Μανχάταν, όπως τα Cotton Club και Savoy Ballroom, έδιναν τον τόνο της διασκέδασης της υψηλής κοινωνίας και η πόλη μάθαινε τα πρώτα χορευτικά βήματά της στον ξέφρενο ρυθμό του σουίνγκ.

Μια φρέσκια παράσταση που αντλεί υλικό από τον περασμένο αιώνα, σε σενάριο Μάρει Χόργουιτζ και Ρίτσαρντ Μόλτμπι Τζούνιορ και μουσική Τόμας Ράιτ Φατς Γουόλερ, με αμέτρητες περιοδείες σε όλο τον κόσμο, τεράστια επιτυχία, με τις καλύτερες κριτικές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και όχι μόνο.

Στη παράσταση που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, πρωταγωνιστούν αστέρια της Αμερικής και των μιούζικαλ, όπως η Ιβέτ Μονίκ Κλαρκ που είχε διαπρέψει στα μιούζικαλ Hairspray, Crowns, Chicago κ.ά., η υποψήφια για βραβείο Γκράμι, Πατρίσια Κόβινγκτον, o Μίλτον Νίλι, η Ρεμπέκα Κόβινγκτον και το τηλεοπτικό αστέρι Γουέιν Πρέτλοου πλαισιωμένοι από ένα ταλαντούχο καστ τραγουδιστών και χορευτών.

Τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Γουίλιαμ Φόστερ ΜακΝτάνιελ, τη σκηνοθεσία ο Ρίτσαρντ Ε. Μόλτμπι Τζούνιορ και τη χορογραφία ο Άρθουρ Φάρια.

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/287490/to-cotton-club-sto-theatro-badmidon/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |