ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Κομπλεξικός ο Χρηστάκης ο Παπουτσής! /

Κομπλεξικός ο Χρηστάκης ο Παπουτσής!



Την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κυρία Ελένη Ράικου, επισκέφθηκε, με δική του πρωτοβουλία, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης, προκειμένου να της ζητήσει να επισπεύσει την έρευνα που έχει διατάξει για το περιστατικό στη Βουλιαγμένης και Καλλιρόης.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη -ο οποίος προσήλθε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο- πως σε αυτό το στάδιο της έρευνας δεν μπορεί να καταθέσει, αλλά θα πρέπει να κληθεί από τον εισαγγελικό λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση.

Αμέσως μετά, ο κ. Κουλούρης εξαπέλυσε μύδρους κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, τον οποίο χαρακτήρισε «κομπλεξικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουλούρης είναι ο πρωταγωνιστής των όσων έλαβαν χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, όπου τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους» είπε ο κ. Κουλούρης.



«Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και την Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν» δήλωσε. ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=170314]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |