ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο πολυνομοσχέδιο /

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο πολυνομοσχέδιο



Σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία της αντιπροεδρίας στην οδό Ζαλοκώστα.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας του κ. Βενιζέλου με τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται το πολυνομοσχέδιο για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής που θα κατατεθεί εντός της ημέρας στην Βουλή.

Το πολυνομοσχέδιο εμπεριέχει διατάξεις για την άμεση συγχώνευση των ΔΕΚΟ και φορέων του Δημοσίου, ρυθμίζει την απελευθέρωση των οδικών μεταφορών αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2012, αίρει τους τοπικούς περιορισμούς για τη σύσταση δικηγορικών εταιρειών, επιτρέπει στο δικηγόρο ή στη δικηγορική εταιρεία τη διαφήμιση, προβλέπει πως οι οφειλέτες μπορούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους έως και σε 60 μηνιαίες δόσεις, επιβάλει φόρο με συντελεστή 2% στο δανεισμό εισηγμένων μετοχών όταν αυτός γίνεται εξωχρηματιστηριακά, θέτει χρονικό περιορισμό για την ολοκλήρωση των διαδικασιών υπαγωγής σε εφεδρεία, διευκολύνει τη δανειοδότηση ΟΤΑ για την εξόφληση χρεών, κ.α..

Σημειώνεται πως όλα αυτά αποτελούν προϋπόθεση για την έλευση της τρόικα στην Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου.


Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/285696/bainoun-oi-teleutaies-pinelies-sto-polunomoshedio/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |