ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Νέο τελεσίγραφο Λοβέρδου στους φαρμακοποιούς /

Νέο τελεσίγραφο Λοβέρδου στους φαρμακοποιούς



Νέα προειδοποίηση προς τους φαρμακοποιούς της Αθήνας και του Πειραιά να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και να χορηγήσουν κανονικά φάρμακα στους ασφαλισμένους, απηύθυνε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, την ερχόμενη εβδομάδα, εφόσον δεν αλλάξει κάτι, το υπουργείο θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων.

«Στόχος αυτών των κινητοποιήσεων ήταν ο ΕΟΠΠΥ, δηλαδή να μη γίνει μια μεγάλη μεταρρύθμιση η οποία ήδη εφαρμόζεται. Η δική μου προ εβδομάδος προειδοποίηση ήταν σαφής . Από δω και πέρα ο καθένας θα επανεξετάσει τη στάση του και σίγουρα από την επόμενη βδομάδα θα πάρουμε τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να είναι ο ασφαλισμένος εντάξει σε αυτά που χρειάζεται , στα θέματα της υγείας, σε αυτά που πολλές φορές έχουν και επείγουσα προτεραιότητα για τον ίδιο και για την οικογένειά του» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Τόνισε ακόμη ότι τα χρονοδιαγράμματα για την επίλυση των προβλημάτων είναι σαφή και ότι έχουν τηρηθεί κατά γράμμα οι δεσμεύσεις απέναντι στους φαρμακοποιούς, οι οποίοι, όπως είπε, καταταλαιπωρούν τα εκατομμύρια ασφαλισμένων σε ταμεία τα οποία πληρώνουν κανονικά τις οφειλές τους.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/285753/neo-telesigrafo-loverdou-stous-farmakopoious/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |