ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >"Είμαι 29 ετών και δεν ξέρω τί να κάνω" /

"Είμαι 29 ετών και δεν ξέρω τί να κάνω"



Δεν αντέχω και αποφάσισα να γράψω, δεν ξέρω γιατί, για να κερδίσω την συμπάθεια; Για να πω τον πόνο μου; Για να μου δώσετε συμβουλές; Για να με βοηθήσετε; Μιλώ ειλικρινά δεν ξέρω... Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι το οικονομικό-εργασιακό.

Και εξηγούμαι. Σπούδασα Bsc Computer Science στο Bristol UK και έκανα μεταπτυχιακό σε ΜΑ Marketing with Advertising εδώ στην Αθήνα. Παράλληλα με το μεταπτυχιακό μου δούλευα ως Account Manager σε μια εταιρία πληροφορικής.

Περί το τέλος του Μεταπτυχιακού μου αναγκάστηκα (με αναγκάσανε) να παραιτηθώ από τη δουλειά.

Ειδικεύτηκα στα Social Media, στην Online Consumer Psychology, στο e-Word of Mouth, κ.λπ.

Εντυπωσιασμένος ένας καθηγητής μου- από την δουλειά μου, τα άρθρα που έστελνα και δημοσιεύονταν σε διάφορα sites/newspapers, τις εργασίες μου και την πτυχιακή μου και πως "το έχω" όπως είχε πει- με πήρε στην εταιρία του (εταιρεία επικοινωνίας) για να αναλάβω όλο το Digital Communication των πελατών που είχε.

ΔΕΝ πληρωνόμουν, ΔΕΝ υπήρχα στην εταιρία, ούτε ΙΚΑ , ούτε τίποτε... Όλη τη στρατηγική, τις καμπάνιες, όλη την δουλειά την έβγαζα μόνος μου, και παρέμενα καθημερινώς μέχρι τις 7-8 το βράδυ.

Ήρθε το χαρτί για τον στρατό και κάθισα και σκέφτηκα τις επιλογές μου προτού παρουσιαστώ, για όταν θα απολυθώ:

- Να ψάξω δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου,
- Να ψάξω δουλειά πάνω σε κάτι άλλο,
- Να ψάξω δουλειά σε οτιδήποτε (σουβλατζίδικο/καφετέρια),
- Να φύγω για εξωτερικό, UK.

Απολύθηκα. Ψάχνω δουλειά στο αντικείμενό μου. Τίποτε. Όταν λέμε τίποτε... μόνο κούφιες υποσχέσεις και part-time. Ψάχνω για κάτι άλλο....τίποτε. Ψάχνω σε καφετέριες, τηλεφωνίες, whatever... άστα να πάνε... (απλά πάρτε την Χ.Ε. και θα με καταλάβετε...).

Ρωτώ λοιπόν... εάν ένας άνθρωπος με κάποια "προσόντα", είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση, ένας άνθρωπος που έχει βγάλει ένα απλό ΤΕΙ, σε ποια κατάσταση βρίσκεται; Ή μήπως ο απόφοιτος του ΤΕΙ συμφέρει περισσότερο την επιχείρηση γιατί θα δουλέψει για πενταροδεκάρες;

Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι 29 χρονών, οποιαδήποτε γνώμη, συμβουλή, παρατήρηση θα είμαι ευγνώμων.

Υγ: Αυτό που με απογοητεύει δεν είναι το ότι είμαι σε δύσκολη φάση, αλλά το ότι δεν υπάρχει ελπίδα...

Πηγή: stayorgo.gr

Το nooz.gr ανοίγει εκ νέου- σε συνεργασία με το forum "stayorgo.gr"- το διάλογο πάνω στο ερώτημα "Φεύγουμε ή όχι από την Ελλάδα της κρίσης". Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την άποψη τους, μπορούν να αποστέλλουν e-mail στο info@nooz.gr ή να εγγραφούν στο προαναφερθέν forum. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |