ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Κουλούρης: Για να εξηγηθούμε Χρήστο Παπουτσή" /

Κουλούρης: Για να εξηγηθούμε Χρήστο Παπουτσή"



Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης, με αφορμή το επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας, κατά το οποίο ο κ. Κουλούρης φέρεται όχι μόνο να έκανε τροχαία παράβαση αλλά και να τραυμάτισε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.

Ο κ. Κουλούρης καταφέρθηκε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, θέτοντας το ερώτημα "γιατί συνεχάρη τους αστυνομικούς" που - όπως είπε - "μπροστά στα μάτια του 15χρονου παιδιού μου τραβούσαν τον πατέρα του από το μανίκι".

"Άκουσε για να εξηγηθούμε Χρήστο Παπουτσή. Αποδεικνύεσαι αγνώμων γιατί σε εμένα χρωστάς τη γνωριμία σου με τον Ανδρέα Παπανδρέου" ανέφερε ο κ. Κουλούρης, υποστηρίζοντας ότι εκεί οφείλεται η μετέπειτα πορεία του κ. Παπουτσή, προσθέτοντας: "Έχεις το μίσος του κομπλεξικού".

Ο κ. Κουλούρης πρόσθεσε ότι αμφιβάλει για το αν έγινε καν ατύχημα, ενώ πρόσθεσε ότι "δεν παραβίασα παρά ένα φανάρι, αν το παραβίασα κι αυτό"...

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από το αυτοκίνητο του κ. Κουλούρη, αναμένεται να ζητήσει την δίωξη του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κουλούρης φέρεται να παραβίασε διαδοχικά κόκκινα φανάρια στην λεωφόρο Βουλιαγμένης το βράδυ του Σαββάτου, πριν τον σταματήσουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν φάνηκε συνεργάσιμος με τις αρχές και μάλιστα πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει τραυματίζοντας τον 25χρονο. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |