ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ...οι ανήθικες προτάσεις /

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ...οι ανήθικες προτάσεις



Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξομολογείται ότι ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα του δεν του ζητήθηκε να κάνει σεξ, ως αντάλλαγμα για να πάρει κάποιο ρόλο. «Έχω ακούσει για συναδέλφους αρκετά πράγματα, αλλά δεν έχω δει τίποτα. Στη δική μου περίπτωση, δεν μου έχει πει κανείς "έλα να κάνουμε σεξ για να πάρεις ρόλο"», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο νεαρός ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το πώς αντιδρά ο ίδιος στο φλερτ ανδρών: «Στην αρχή, κόμπλαρα. Έχω αλλάξει τη νοοτροπία του χωριού, που είχα πριν κατέβω στην Αθήνα, όσον αφορά αυτό το θέμα. Μετά καταλαβαίνεις το σκεπτικό ενός αγοριού που γουστάρει αγόρια. Κολακεύεσαι και από αυτό, αλλά μέχρι ενός σημείου. Βέβαια, δε με έχει ενοχλήσει κανείς τόσο ώστε να φρικάρω. Ήμουν πάντα straight και το μυαλό μου straight λειτουργεί».

Λέγοντας τη γνώμη του για τις γυμνές σκηνές, είπε: «Πιστεύω ότι μια ερωτική σκηνή μπορεί να δείχνει μόνο πρόσωπα και καθόλου γυμνό σώμα. Οι περισσότερες ερωτικές σκηνές που γυρίζονται μου φαίνονται πρόστυχες και διαφέρουν από μια τσόντα μόνο στο κομμάτι της διείσδυσης». ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=169825]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |