ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Ανάμεσα σε σκουπίδια και κλαμπ το γραφείο του Ράιχενμπαχ /

Ανάμεσα σε σκουπίδια και κλαμπ το γραφείο του Ράιχενμπαχ



Μεταξύ σκουπιδιών και μπαρ είναι το γραφείο του επικεφαλής της «task force» για την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα «είδε» η Suddeutsche Zeitung. Η εφημερίδα του Μονάχου φιλοξενεί άρθρο για την αποστολή του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει: "Το γραφείο του Χορστ Ράιχενμπαχ βρίσκεται μεταξύ βουνών από σκουπίδια και νυχτερινά κέντρα. Ο Γερμανός έχει αναλάβει να προωθήσει την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα", γράφει η αρθρογράφος Κριστιάνε Σλέτσερ.

«Στην ερώτηση των Ελλήνων δημοσιογράφων για το αν η Ελλάδα θα απολέσει την εθνική της κυριαρχία ο Χορστ Ράιχενμπαχ απαντά με ένα απλό όχι και προσθέτει ότι τα μέλη της Task Force αποκλείεται να ζητήσουν να προεγκρίνουν κάθε απόφαση της κυβέρνησης. Όταν ο Χορστ Ράιχενμπαχ επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης στις Βρυξέλλες έχει μαζί του χειρόγραφες σημειώσεις με τα ζητήματα που χρίζουν, κατά την άποψή του, άμεσης αντιμετώπισης. Ο ίδιος μιλάει ωστόσο για προτάσεις. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Ξεκινά από φθηνά φάρμακα, περνά από την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και καταλήγει στο κλείσιμο των χιλιάδων παράνομων χωματερών. Στα μέσα Νοεμβρίου ο Χορστ Ράιχενμπαχ επιστρέφει στην Αθήνα. Τότε θα δει αν η βοήθειά του είναι επιθυμητή», αναφέρει η εφημρίδα, σύμφωνα με την Deuche Welle.

Πηγή: 24h.gr

Κάνε trading σε ελληνικές μετοχές
με προμήθεια 0,20% και margin 1:10ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/251679/anamesa-se-skoupidia-kai-klab-to-grafeio-tou-raihenbah/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |