ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Δεν θα αδειάσει το τριήμερο η πρωτεύουσα /

Δεν θα αδειάσει το τριήμερο η πρωτεύουσα



Φεύγουν για το τριήμερο οι Αθηναίοι, μόνο που, όπως λένε στο newsbeast.gr τουριστικοί πράκτορες και εργαζόμενοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ταξιδιού, φέτος η πρωτεύουσα δεν θα... αδειάσει αυτό το σαββατοκύριακο.

Μιλώντας στο newsbeast.gr ο υπεύθυνος στο ΚΤΕΛ Κηφισού, Μάριος Φούκας, αναφέρει ότι η κίνηση τις προηγούμενες ημέρες γινόταν με ρυθμούς κανονικής εβδομάδας.

Όπως τονίζει ότι από σήμερα το μεσημέρι τα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ αυξάνονται κατά 40%.
«Κάποιοι Αθηναίοι θα ταξιδέψουν για τα χωριά τους και κάποιοι όχι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα θα πραγματοποιηθούν 350 δρομολόγια από τα περίπου 200 που γίνονται καθημερινά».

«Μόνο που την Παρασκευή, όπως συνεχίζει ο κ. Φούκας, θα είναι η ημέρα της μικρής εξόδου των Αθηναίων από την πρωτεύουσα. Το μόνο βέβαιο είναι ωστόσο ότι η κατάληψη από εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ θα επηρεάσει την κίνηση αυτής της περιόδου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Κηφισού είχαν καταλάβει την έξοδο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια των λεωφορείων. Αυτήν την ώρα τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά χωρίς να απουσιάζουν οι καθυστερήσεις.
Πάντως, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις πτήσεις καθώς σε αυτές παρουσιάζεται μια μείωση της τάξεως του 10%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα θα γίνουν 462 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν 453 αντίστοιχα.

Οι τουριστικοί πράκτορες με τη σειρά τους εξηγούν ότι η κίνηση δεν είναι ιδιαίτερα καλή για εκείνους. Κι αυτό διότι όσοι φύγουν, θα επιλέξουν αποδράσεις στα χωριά τους (εκείνοι που μένουν κοντά στην Αθήνα).

Κάνε trading σε ελληνικές μετοχές
με προμήθεια 0,20% και margin 1:10ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/251268/den-tha-adeiasei-to-triimero-i-proteuousa/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |