ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Ο άγνωστος γιος σπουδαίου πρωταγωνιστή στη μεγάλη οθόνη! /

Ο άγνωστος γιος σπουδαίου πρωταγωνιστή στη μεγάλη οθόνη!



Δημοσιεύθηκε: 25.10.11 10:00
Άλλη μια περίπτωση που επιβεβαιώνει το ρητό «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Ο συγκεκριμένος νεαρός και πρωταγωνιστής σε κινηματογραφική ταινία είναι γιος πασίγνωστου ηθοποιού με μεγάλη καριέρα. Μέχρι τώρα, βέβαια, η ενασχόληση του γιου του Αντώνη Καφετζόπουλου - για τον οποίο γίνεται λόγος - με την υποκριτική ήταν άγνωστη. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του showtime-cy, η πρώτη ταινία του γιου του Αντώνη Καφετζόπουλου, είναι γεγονός! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Καφετζόπουλος, ο γιος του σπουδαίου ηθοποιού πρωταγωνιστεί στη ταινία μεγάλου μήκους του Στέλιου Καμμίτση με τίτλο «Κωλόπαιδα».
Η εν λόγω ταινία έχει ήδη προβληθεί στο διεθνές φεστιβάλ της Αθήνας νύχτες πρεμιέρας ενώ το τραγούδι στο trailer ερμηνεύει ο κύπριος τραγουδιστής πρώην X FACTOR Νικόλας Μεταχάς. Επίσης για την συγκεκριμένη ταινία έδωσε τη φωνή του και ο κύπριος νικητής Σταύρος Μιχαλάκος.
Τρεις φίλοι ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν αυτή τη χώρα... Λίγο πριν την αναχώρηση τους, ο Στέλιος Καμμίτσης τους παρακολουθεί με την κάμερα του και δίνει την οριστική απάντηση στο πόσο «κωλόπαιδο» πρέπει να είσαι για να καταφέρεις να επιβιώσεις.
Σχετικά με την ταινία:
Κωλόπαιδα / Σκηνοθεσία - Σενάριο: Στέλιος Καμμίτσης Εκτέλεση Παραγωγής: Αικατερίνη Χατζησπύρου Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θοδωρής Μιχόπουλος Μοντάζ: Αγγελος Μάντζιος Μουσική: Σταύρος Μακρής Σκηνογράφος - Ενδυματολόγος: Χρήστος Δεληδήμος Επιμέλεια Κίνησης: Αγγελική Στελάτου Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Καφετζόπουλος, Αινείας Τσαμάτης, Διογένης Σκαλτσάς. Δείτε το τρέιλερ της ταινίας ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/story/145018/o-agnostos-gios-spoudaiou-protagoniste-ste-megale-othone/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |