ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Με Νοτιά η κρίσιμη γενική συνέλευση /

Με Νοτιά η κρίσιμη γενική συνέλευση



Παρουσία του Νίκου Νοτιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επόμενη κρίσιμη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Από την Αμερική όπου βρίσκεται διεμήνυσε πως θέλει να παραστεί και μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα είναι στην Αθήνα, γεγονός που πιθανότατα θα οδηγήσει στην αναβολή της προγραμματισμένης για την 1/11 Γ.Σ.

Υπενθυμίζεται πως στις 27 Οκτωβρίου εκπνέει η διορία που υπάρχει για την εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφίων επενδυτών και αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα πορεία της διαδικασίας, πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος μέχρι την καταλυτική ημερομηνία.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο στη γενική συνέλευση οι μέτοχοι θα πρέπει να αποφασίσουν τι πρόκειται να συμβεί στην ΠΑΕ. Εάν προτίθενται δηλαδή, οι ίδιοι να ενεργοποιηθούν και να καταβάλουν χρήματα ή αν το μέλλον της ομάδας βρίσκεται αλλού.

Το γεγονός πως ο Νίκος Νοτιάς τονίζει την επιθυμία του να παρευρεθεί γεννά κάποια (συγκρατημένη) αισιοδοξία στους κόλπους της «Ένωσης». Βέβαια για την ώρα, η μόνη ορατή διαφοροποίηση, σχετίζεται με την ενδεχόμενη αλλαγή της ημερομηνίας της γενικής συνέλευσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Κάνε trading σε ελληνικές μετοχές
με προμήθεια 0,20% και margin 1:10ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/248948/me-notia-i-krisimi-geniki-suneleusi/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |