ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Δ.Κοτζαρίδη /

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Δ.Κοτζαρίδη



Σε κλίμα συγκίνησης φίλοι, γνωστοί και σύντροφοι, παρουσία και της γγ του ΚΚΕ της Αλέκας Παπαρήγα, είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο 53χρονο διαδηλωτή, Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Επικήδειο εκφώνησε ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ριζοσπάστης", ο Δ.Κοτζαρίδης ήρθε στην Αθήνα από την Κομοτηνή όπου γεννήθηκε πριν κλείσει τα 20 του χρόνια. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδιά. Άνθρωπος μεροκαματιάρης, δούλευε σε οικοδομές, ενώ ήταν και γόνος οικογένειας κομμουνιστών. Το 1980 οργανώθηκε στο συνδικάτο οικοδόμων του ΚΚΕ.

«Ο Δ. Κοτζαρίδης βρήκε τραγικό θάνατο μετά τη δολοφονική επίθεση ομάδων του παρακράτους και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, εξαιτίας της χρήσης πυροσβεστήρων και της ρίψης καπνογόνων. Αποχαιρετούμε έναν αγωνιστή, που έδινε καθημερινά όρθιος, με αξιοπρέπεια και δύναμη τις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες», αναφέρει σε ανακοίνωση του η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ και απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κηδεία. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |