ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Η Ζιζέλ έρχεται στην Αθήνα /

Η Ζιζέλ έρχεται στην Αθήνα



Η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν έρχεται στην Αθήνα για χάρη της UNESCO και του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου, που είναι αφιερωμένος στον βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη.

Το πασίγνωστο μοντέλου είναι και πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO, τιτλος που της αποδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009, είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι θα βρίσκεται ανάμεσα στους 18.000 Έλληνες και ξένους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

«Θα έχει απίστευτο ενδιαφέρον να δούμε τη Ζιζέλ να τρέχει στους δρόμους της Αθήνας. Είναι πραγματικά προς τιμήν της που πήρε τη μεγάλη απόφαση και έτσι θα βρίσκεται ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς» αναφέρει στην «Espresso» ο personal trainer Τάσος Χαμπέρης, ο οποίος υπήρξε προσωπικός γυμναστής του καλλίγραμμου μοντέλου στα πρώτα βήματα της καριέρας του και προσθέτει: «Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι σε απίστευτα καλή φυσική κατάσταση. Λατρεύει τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται παγκοσμίως το καλύτερο αλλά και πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα της πάνε μια χαρά και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε όλοι από κοντά».
Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/248665/i-zizel-erhetai-stin-athina/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |