ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Οικοδόμοι: Ο Κοτσαρίδης δολοφονήθηκε! /

Οικοδόμοι: Ο Κοτσαρίδης δολοφονήθηκε!Οργή επικρατεί στις τάξεις των οικοδόμων και της συνδικαλιστικής συσπείρωσης του ΠΑΜΕ για το θάνατο του συνδικαλιστή Δημήτρη Κοτσαρίδη, πατέρα δυο παιδιών.

Μιλώντας στο newsbomb.gr, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας κ. Γιάννης Τασιούλας κάνει λόγο για «δολοφονία, που είναι αποτέλεσμα της δράσης αναρχικών, ακροδεξιών χρυσαυγιτών και φασιστών που όλοι μαζί ξεπήδησαν από ένα μπλοκ του κινήματος ‘’Δεν πληρώνω’’ και επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ με προφανή στόχο να τρομοκρατήσουν και να ανακόψουν το ποτάμι της λαϊκής οργής».

Ο κ. Τασιούλας τόνισε πως «ο Κοτσαρίδης έδωσε τη ζωή του στην υπόθεση του αγώνα, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης για να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για τα φτωχά λαϊκά στρώματα».

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων καταγγέλλει πως «οι μηχανισμοί που τον δολοφόνησαν έχουν τις ρίζες τους σε κρατικές δομές και πρακτορίστικα κέντρα, που λειτουργούν προς όφελος αυτών που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική». Link:[http://e-volos.gr/el/ellada_1/oikodomoi_o_kotsaridis_dolofoni8ike.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |