ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Κλειστό το κέντρο ενόψει νέων διαδηλώσεων /

Κλειστό το κέντρο ενόψει νέων διαδηλώσεων



Κλειστοί είναι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από το Σύνταγμα, λόγω των νέων συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για το πολυνομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται επί των άρθρων το βράδυ στη Βουλή.


Δεκτό επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο


Η Βασ. Σοφίας έχει αποκλειστεί από τα ξημερώματα με τον σιδερένιο φράχτη, ενώ κλειστές είναι η Αλεξάνδρας στην άνοδο από Πανόρμου έως Θων, η Κηφισίας στην κάθοδο από Πανόρμου, η Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα, η Ακαδημίας από Κανάρη έως Βασ. Σοαφίας και η Σταδίου από Αιόλου.


Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιείται στις 11:00 στο Σύνταγμα, ενώ εκεί έχει ήδη φτάσει η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ, το οποίο προγραμματίζει να προβεί σε περικύκλωση της Βουλής.


Παρά τα εκτεταμένα επεισόδια, που αμαύρωσαν τις διαδηλώσεις της Τετάρτης, από νωρίς το πρωί αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα.

Από νωρίς επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης της εικόνας στο κέντρο.

Για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Τετάρτης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος έκανε λόγο για τη "μεγαλύτερη γενική απεργία, τη μεγαλύτερη κινητοποίηση του ελληνικού λαού ενάντια στα άδικα, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που κυβέρνηση με τρόικα φέρνουν στον ελληνικό λαό".

Διαβάστε επίσης

H "μητέρα των μαχών" εντός και εκτός Βουλής ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |