ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Φωτιές παντού και αποπνικτική ατμόσφαιρα /

Φωτιές παντού και αποπνικτική ατμόσφαιρα



Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας, με το επίκεντρο των επεισοδίων να έχει μεταφερθεί για την ώρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών και στο ύψος της Ερμού με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Έπειτα από πολλές ώρες μαχών, συγκρούσεων μεταξύ αγανακτισμένων διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, δεκάδες ρίψεις μολότοφ, φωτοβολίδων, κροτίδων και πολλές εστίες φωτιάς σε αρκετά σημεία του κέντρου, η Αθήνα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.



Φωτιά έχει ξεσπάσει στα καινούργια γραφεία της Βουλής, στη γωνία Φιλελλήνων και Μητροπόλεως.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ετέθη από ένα σημείο και μετά κυριολεκτικά εκτός ελέγχου.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Βουλή, με τους διαδηλωτές να ρίχνουν μολότοφ, φωτοβολίδες, κροτίδες, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονται ακόμη παρατεταγμένες έξω από τη Βουλή. Οι αστυνομικοί απαντούσαν με χρήση χημικών, προκειμένου να τους απωθήσουν.

Επισήμως, οι τραυματίες είναι 15 από την πλευρά της αστυνομίας και έξι από την πλευρά των διαδηλωτών.







Κάνε trading σε ελληνικές μετοχές
με προμήθεια 0,20% και margin 1:10ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/247217/foties-padou-kai-apopniktiki-atmosfaira-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |