ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Αποκλεισμένο ήδη το κέντρο /

Αποκλεισμένο ήδη το κέντρο



Η αστυνομία έχει ήδη λάβει μέτρα στο κέντρο της Αθήνας και η κυκλοφορία έχει ήδη διακοπεί ενόψει της σημερινής μεγάλης κινητοποίησης και της περικύκλωσης της Βουλής, που προγραμματίζεται κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για την εργασιακή εφεδρεία και το νέο μισθολόγιο.

Η κυκλοφορία έχει ήδη διακοπεί στη Βασιλίσσης Σοφίας από τη συμβολή της με την Αμαλίας έως το ύψος της Ηροδότου ενώ και τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας οδηγούνται στην οδό Κανάρη καθώς η έξοδος προς Βασιλίσσης Σοφίας είναι κλειστή.

Στην αρχή της Βασιλίσσης Σοφίας στο πλάι της Βουλής παραμένει και σήμερα ο μεγάλος σιδερένιος φράχτης.

Η χθεσινή πορεία χαρακτηρίστηκε από τη μαζική συμμετοχή χιλιάδων πολιτών που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά μέτρα. Την ογκώδη διαδήλωση σημάδεψαν επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και αγνώστων.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν 50 αστυνομικοί και 4 πολίτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η αστυνομία προχώρησε σε 28 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις.




Κάνε trading σε ελληνικές μετοχές
με προμήθεια 0,20% και margin 1:10ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/247425/apokleismeno-idi-to-kedro-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |