ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Σκληρή επίθεση της ΝΔ στον υφ. Εσωτερικών /

Σκληρή επίθεση της ΝΔ στον υφ. Εσωτερικών



Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο υφυπουργός κ. Κουκουλόπουλος εξάντλησε σήμερα και τα τελευταία υπολείμματα της αξιοπιστίας του.

-Την Πέμπτη (στο MEGA) διαβεβαίωνε ότι “σε δυο – τρεις ώρες θα ξεκινήσει η αποκομιδή σκουπιδιών”.

-Την Παρασκευή το πρωί (στη ΣΚΑΪ TV) υποστήριζε πως “τα σκουπίδια θα αρχίσουν να μαζεύονται σήμερα, μέρα και όχι νύχτα”.

-Το μεσημέρι (στο ΒΗΜΑ FM) επαναλάμβανε ότι “η αποκομιδή θα ξεκινήσει αργά το μεσημέρι”.

-Το βράδυ (στο MEGA), αφού εξύβρισε τους εργαζόμενους, δεσμευόταν ότι “η Δευτέρα θα είναι μια άλλη μέρα. Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε μια καθαρή Αθήνα”.

-Σήμερα, όλες οι δηλώσεις του διαψεύδονται και ο ίδιος, είτε προσποιείται πως δεν βλέπει, είτε νομίζει πως μπορεί να εξαπατά τον κόσμο.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, ο αρμόδιος υφυπουργός να δεσμεύεται με τέτοιες κατηγορηματικές δηλώσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να διαψεύδεται τόσο κραυγαλέα και να παραμένει στη θέση του.

Η αλήθεια είναι ότι σηκώνει τα χέρια μπροστά σ’ ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους πολίτες και έχει εξελιχθεί πλέον σε σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Και κάτι ακόμη:
Αν νομίζουν ότι μπορούν, παίζοντας με τα σκουπίδια, να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τις πραγματικές διαστάσεις της ανάλγητης πολιτικής τους, είναι βαθιά γελασμένοι».


Κάνε trading σε ελληνικές μετοχές
με προμήθεια 0,20% και margin 1:10ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/246093/skliri-epithesi-tis-nd-ston-uf-esoterikon-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |