ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Απεργίες και διαδηλώσεις τρομάζουν τη Ντόρτμουντ /

Απεργίες και διαδηλώσεις τρομάζουν τη Ντόρτμουντ



Ο κεντρικός αμυντικός Γιούλιαν Κοχ και ο διεθνής αριστερός μπακ Μαρσέλ Σμέλτσερ θα είναι οι δύο απουσίες της Ντόρτμουντ στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για το Champions League. Ο πρώτος παραμένει από το Φεβρουάριο εκτός μάχης λόγω ρήξης συνδέσμων και δεν έχει δηλωθεί καν στη λίστα της UEFA. Αντίθετα, επανέρχεται ο Λούκας Πιστσέκ, που θα διεκδικήσει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας από τον Πάτρικ Ογουομογέλα.

Στο μεταξύ, αναστάτωση έχει προκαλέσει και στον προγραμματισμό του ταξιδιού της Ντόρτμουντ η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την Τετάρτη, που πιθανώς να επεκταθεί και την Πέμπτη. Οι Γερμανοί, ωστόσο, έχουν προνοήσει. «Έχουμε ετοιμάσει δύο εναλλακτικά σχέδια για κάθε περίπτωση. Έχουμε κανονίσει τις μετακινήσεις μας, ενώ το ξενοδοχείο μας είναι μακριά από το κέντρο των διαδηλώσεων στην Αθήνα. Αν συνεχιστεί η απεργία και την Πέμπτη, είναι πιθανό να παραμείνουμε για μία ακόμη μέρα στην Αθήνα», δήλωσε ο Τόμας Χες, που προγραμματίζει το ταξίδι και όλες τις λεπτομέρειες για λογαριασμό των πρωταθλητών Γερμανίας.

πηγή: sportfm.gr

Κάνε trading σε ελληνικές μετοχές
με προμήθεια 0,20% και margin 1:10ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/246042/apergies-kai-diadiloseis-tromazoun-ti-dortmoud/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |