ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Αύριο η απόφαση για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις /

Αύριο η απόφαση για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις



Εξαιρετικά δύσκολη η σημερινή ημέρα για το επιβατικό κοινό της Αθήνας, το οποίο αναγκάστηκε να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησής του, εξαιτίας της νέας 24ωρης απεργίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής, πλην του Προαστιακού.

Η έλλειψη συγκοινωνιακού μέσου σε συνδυασμό με τον άστατο και βροχερό της Αθήνας, δυσκόλεψαν πάρα πολύ τους εργαζόμενους να φτάσουν έστω και με καθυστέρηση στις δουλειές τους, καθώς η κίνηση σε όλους τους δρόμους ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, αφού το Ι.Χ. και τα ταξί ήταν τα μόνα μέσα με τα οποία μπορούσε κάποιος να μετακινηθεί.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διαμαρτύρονται ότι πριν καλά - καλά τελειώσει η διαδικασία των μετατάξεων, μέσω της οποίας εκατοντάδες υπάλληλοι στις συγκοινωνίες τοποθετήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να υπάρχει, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, έλλειψη προσωπικού, ήλθε το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, ενώ η τρόικα επιμένει και στην πλήρη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

Αύριο, οι επικεφαλής στα Σωματεία των εργαζομένων θα συνεδριάσουν και πάλι για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.


Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/242411/aurio-i-apofasi-gia-nees-apergiakes-kinitopoiiseis/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |