ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Θα πάθετε πλάκα /

Θα πάθετε πλάκα



Για μεγάλα πράγματα και μεγάλη… συνοδεία προετοίμασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Βλάσης Τσάκας, μιλώντας στη SportDay, λίγο πριν την αναχώρησή του για την Τζέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του Σαουδάραβα πρίγκιπα τον πιέζουν να έρθει το συντομότερο στην Αθήνα, με κύριο στόχο να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την επόμενη αγωνιστική.

Πιθανότερη ημέρα άφιξης του Σαουδάραβα εκτιμάται ότι είναι το Σάββατο. Κάτι τέτοιο αποκλείει το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη. Αυτό που θέλουν οι συνεργάτες του είναι όμως να παραμείνει μέχρι και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Εργοτέλη.

«Θα πάθετε πλάκα με την συνοδεία του πρίγκιπα, θα πειστούν όλοι πολύ σύντομα», σχολίασε ο Βλάσης Τσάκας στη SD, ενώ τόνισε για τις επαφές που θα έχει ο Σαουδάραβας με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και το γνήσιο της υπογραφής που ζητάει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

«Έχει λήξει το θέμα. Ο δικηγόρος μας, Παναγιώτης Πετρόπουλος το βράδυ της Δευτέρας ή την Τρίτη το αργότερο, θα έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στα χέρια του, ό,τι υπογραφές χρειάζονται, τα πάντα. Έχει τελειώσει το θέμα», κατέληξε.

Κατά την διαμονή του πρίγκιπα στην Αθήνα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ.

Πηγή: sportfm.gr

Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/242141/tha-pathete-plaka/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |