ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Διεθνείς stars θα τρέξουν για την Ελλάδα /

Διεθνείς stars θα τρέξουν για την ΕλλάδαΣε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα, η Ελλάδα κατεβάζει στο δρόμο τους απανταχού θαυμαστές της. Καταξιωμένοι ηθοποιοί, σταρ της πασαρέλας, διεθνούς κύρους δημοσιογράφοι αλλά και επιχειρηματίες δηλώνουν πρόθυμοι να δώσουν το «παρών» στο αθλητικό ραντεβού της Αθήνας που θα λάβει χώρα στις 13 Νοεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο, με αφορμή τον μεγάλο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι δρόμοι γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά με κόσμο στέλνοντας μέσω των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων όπως το BBC, το CNN και το Eurosport το εξής μήνυμα: «Η Ελλάδα δεν καταρρέει. Βιώνει μια εξαιρετικά δύσκολη φάση που θα ξεπεράσει με αγώνα δρόμου».

Στο πλευρό μας και η UNESCO η οποία έθεσε υπό τη σκέπη της το αθλητικό αυτό event.

Σύμφωνα με το «people», δεν είναι μόνο η Μαρία Μενούνος που θα φορέσει τα αθλητικά της. Μεταξύ αυτών που θα τρέξουν θα είναι ο Γιώργος Χωραφάς, ο Νίκος Αλιάγας, ο Τομ Χανκς που ζήτησε από τους παραγωγούς της νέας του ταινίας ένα break για να έρθει στην Αθήνα, καθώς και η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ που προγραμματίζει να βρίσκεται στην αφετηρία του Αμαρουσίου.

Μεταξύ των Ελλήνων επωνύμων θα είναι η Μαριέττα Χρουσαλά, η Πόπη Τσαπανίδου, η Έρρικα Πρεζεράκου και η Άννα Πρέλεβιτς.#artFoot { width: 100%; margin: 30px 0pt; }#artFoot td.l { vertical-align: middle; }#artFoot td.r { text-align: right; vertical-align: middle; }#artFoot td.r a { text-decoration: none; }#artFoot td.r a:hover { text-decoration: underline; }#artFoot td.r img { border: 0px none; vertical-align: middle; }#artFoot td.r div { border: 0px none; text-align: center; font-family: arial; font-size: 14px; width: 260px; float: right; color: black; } Link:[http://e-volos.gr/el/ellada_1/die8neis_stars_8a_trexoun_gia_tin_ellada.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |